دکتر علی طاهری نیا » مراقبت های قبل و بعد جراحی بینی » پریود هنگام عمل بینی باعث ایجاد خطر می شود؟
مدت زمان مطالعه ۵ دقیقه

پریود هنگام عمل بینی باعث ایجاد خطر می شود؟

پریود در عمل بینی یکی از دغدغه ها و چالش های بانوانی می باشد که تاریخ عمل جراحی بینی آن ها ممکن است با تاریخ عادت ماهانه آن ها انطباق داشته باشد. دکتر علی طاهری نیا بهترین جراح بینی نیمه فانتزی در تهران توصیه می کند که زمان بندی عمل بینی خود را به گونه ای تنظیم کنید که با دوران قاعدگی شما یکی نشود. هر چند پریود در عمل بینی مشکل جدی ایجاد نمی کند اما با توجه به اینکه بدن بانوان در این دوران تحت تاثیر برخی هورمون ها حساس تر می شود ممکن است مشکلاتی برایشان ایجاد شود و سبب شود خونریزی آن ها شدیدتر شود. البته در برخی بانوان هم پیش می آید که به دلیل شوکی که به بدن آن ها وارد می شود با قطع پریود مواجه می شوند. فلذا توصیه می کنیم تاریخ عمل جراحی خود را به گونه ای تنظیم کنید که با عمل بینی تداخلی نداشته باشد و ترجیحا از قرص های جلوگیری از باردرای نیز استفاده نکنید که ممکن است عوارضی برای شما داشته باشد. ما در این مقاله به بحث پریود در عمل بینی می پردازیم پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

آیا پریود در عمل بینی تاثیر دارد؟

طبق تجربه و آماری که کسب شده است عادت ماهانه یا پریود در عمل بینی تداخلی با جراحی بینی ندارد و حتی بسیار مشاهده شده است که خونریزی را هم افزایش نمی دهد. اما در برخی بانوان که قاعدگی آن ها دردناک بوده و خونریزی بسیار زیادی دارند ممکن عمل بینی سبب شود حالت بیقراری بسیاری به آن ها دست دهد و وضعیت آن ها را دشوار تر کند.

نکته ای که باید به آن اشاره کنیم این است که اگر به هر دلیلی در روز جراحی بینی دچار خونریزی پریود شدید پد و لباس مناسب این امر در کلینیک ها و بیمارستان ها موجود است.

توجه داشته باشید که خونریزی قاعدگی یک امر بسیار طبیعی می باشد و به هیچ وجه نباید سبب شود که وقوع آن باعث ایجاد اضطراب و استرس در شما شود. اگر به صورت ناگهانی دچار لکه بینی یا حالت های قبل از پریود شدید هیچ جای نگرانی نداردو می توانید با مشورت پزشک جراح و با آرامش خاطر و خیال آسوده به جراحی بینی نیمه فانتزی بپردازید.

همانگونه که پیش تر به آن اشاره کردیم نیازی به مصرف قرص های ضدبارداری مانند ال دی یا مارولین یا یاسمین نمی باشد زیرا خود مصرف این داروها می تواند عوارض جراحی را افزایش دهد و حتی سبب نامنظم شدن ضربان قلب شود. پس توصیه اکید ما این است که از مصرف این داروها قبل از عمل بینی جدا پرهیز کنید.

آیا ممکن است پریود بعد از عمل بینی دچار بهم ریختگی شود؟

در بخش های فوق به این نکته اشاره کردیم که پریود در عمل بینی تداخلی ایجاد نکرده و حتی اگر روز عمل هم پریود شدید مشکلی پیش نمی آید . اما این نکته را خاطر نشان کنیم که احتمال بهم ریختن پریود بعد از عمل بینی وجود دارد.

احتمال اینکه سیکل قاعدگی پس از جراحی بینی دچار مشکل شود وجود دارد. زیرا هورمون های جنسی که شامل استروژن و پروژسترون هستند می توانند تحت تاثیر استرس دچار مشکل شوند. بنابراین افرادی که دچار استرس در عمل بینی می باشند احتمال اینکه نظم چرخه قاعدگی آن ها پس از عمل بهم بریزد بسیار است.

بنابراین اگر به تازگی عمل جراحی زیبایی بینی انجام داده اید و دچار مشکلات قاعدگی شده اید جای نگرانی نیست می توانید با متخصص زنان مشورت کرده و با انجام برخی آزمایشات هورمونی و داروهایی که پزشک تجویز می کند می توانید چرخه قاعدگی خود را منظم و مرتب کنید.

پریود در عمل بینی - دکتر علی طاهری نیا

عوارض پریود در عمل بینی

پریود در عمل بینی مشکل خاصی ایجاد نمی کند و بالقوه بی خطر است. اما برخی پزشکان عمل بینی سه روز بعد از پریود و یا حتی پریود شدن بعد از سه روز از عمل بینی را توصیه نمی کنند. علت این موضوع می تواند مربوط به عوارض زیر باشد:

  • برخی مطالعات نشان می دهد سطح هورمون در دوران قاعدگی می تواند سبب ایجاد اسکار شده و روند ترمیم زخم را کاهش دهد.
  • خطر هماتوم یا لخته شدن خون از عوارض جراحی در این دورانی که ذکر شد می باشد.
  • کمر درد، گرفتگی عضلات و شکم که عموما با قاعدگی همراه می باشد. سبب می شود بی قراری های بعد از عمل بینی افزایش یابد.
  • نفخ ، اسهال ، یبوست ، احتباس مایعات همگی ازعوارض پریود هستند که ممکن است بر کیفیت جراحی و حتی طولانی شدن دوران نقاهت بعد از جراحی تاثیر گذار باشد.

تاثیر داروی بیهوشی بر پریود

داروی بیهوشی به خودی خود تاثیری بر روی پریود ندارد اما استرس ناشی از جراحی می تواند بر پریود تاثیر منفی بگذارد. البته توجه داشته باشید که این موضوع در مورد همه خانم ها صدق نمی کند و دخترانی که سن کمتری دارند دچار این عارضه نمی شوند.

دکتر علی طاهری نیا

دکتر علی طاهری نیا

دکتر علی طاهری نیا متولد ۱۳۵۶ تهران، فارغ التحصیل پزشکی عمومی درسال ۸۳ از دانشگاه علوم پزشکی ایران و فارغ التحصیل سال ۹۱ در رشته تخصصی گوش، حلق و بینی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشند. ایشان عضو انجمن جراحان گوش، حلق و بینی ایران هستند و بیشتر در کنگره های مرتبط با رشته تخصصی از جمله کنگره های بین المللی راینولوژی ایران شرکت نموده اند.

برچسب ها:

مقالات مرتبط

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 Comments
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *