یکی از پرسش هایی که متقاضیان عمل بینی از پزشک جراح خود می پرسند این است که آیا عمل بینی با بی حسی موضعی صورت می گیرد یا با بیهوشی کامل انجام می شود. در پاسخ باید بگوییم که هر یک از این روش ها مزایا و معایب خاص خود را دارد و روش های بسیاری برای جراحی های زیبایی ارائه شده است. امروزه آنقدر روش های جراحی بینی پیشرفت کرده است که در هر کدام از روش ها چه عمل بینی با بی حسی چه با بیهوشی کامل دردی احساس نخواهید کرد و تمامی فرآیند جراحی زیبایی بینی بدون درد صورت می پذیرد. تکنیک ها و متدهای هر پزشکی با دیگری متفاوت است. هم چنین نحوه انجام عمل و چگونگی انجام آن بسیار وابسته به متد و تکنیک پزشک می باشد. با این حال در صورتی که می خواهید در رابطه با عمل بینی با بی حسی اطلاعاتی کسب کنید لازم است تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
عمل بینی با بی حسی چگونه انجام می شود؟
عمل بینی با بی حسی به این صورت می باشد که ابتدا بهترین جراح بینی در تهران توسط آرامبخش بدون نیاز به داروی بیهوشی شما را به خواب مصنوعی و آگاهانه دعوت می کند. سپس نواحی بینی با بی حسی های موضعی هم چون زایلوکائین یا مارکائین تحت بی حسی قرار می گیرد. در طی فرآیند عمل بینی با بی حسی عموما اکسیژن اضافی از طریق لوله های پلاستیکی کوچکی که در نزدیکی دهان قرار می گیرد به بیمار داده می شود. ناگفته نماند که شما در روند عمل بینی با بی حسی دردی احساس نخواهید کرد اما فرآیند جراحی را ممکن است متوجه شوید. به عنوان مثال هنگام سوهان کشیدن بینی برای صاف کردن تیغه بینی ممکن است صدای آن را بشنوید و یا احساس کنید. اما در هر صورت دردی احساس نخواهید کرد و تمام فرآیند عمل بینی با بی حسی به درستی طی خواهد شد.
عوارض عمل بینی با بی حسی
عمل بینی با بی حسی ممکن است برای افرادی که می خواهید جراحی زیبایی بینی با این روش انجام دهند کمی ترسناک باشد. به هر حال ما همیشه به بیماران می گوییم تصور کنید جراحی دندان با بی حسی چگونه است عمل بینی با بی حسی نیز همانگونه می باشد. شما در طی فرآیند عمل دردی حس نخواهید کرد اما وقایع و اتفاقاتی که در اطراف شما و روی بینی شما در حال رخ دادن می باشد را می شنوید و متوجه هستید.
در عمل بینی با بی حسی دوز مناسبی از داروی بی حسی تزریق می شود که سبب می شود تعادل خوبی بین نفس کشیدن بیمار و بیهوشی کامل به وجود آید.
عمل بینی با بی حسی نیازمند تخصص و تبحر پزشک می باشد و لازم است جراح با این روش آشنایی کامل داشته باشد. در مواردی نادر ممکن است سبب عوارض جانبی ناخواسته مانند آسپیراسیون مایع به داخل ریه شود.
بیشتر بخوانید : عمل ترمیم نوک بینی
مزایای عمل بینی با بی حسی
عمل بینی با بی حسی مزایای بسیاری دارد و به همین جهت همین مزایا می باشد که بسیاری پزشکان از آن برای جراحی های بینی بهره می گیرند. برخی از مزایای عمل بینی با بی حسی به شرح زیر می باشد:
- به وجود نیامدن عفونت درجای زخم پس از جراحی ( مواد موجود در عمل بینی با بی حسی دارای خاصیت باکتریواستاتیک می باشد و از رشد باکتری ها جلوگیری می کند)
- کبودی های پس از عمل بینی با بی حسی به مراتب کمتر از عمل بینی با بیهوشی می باشد.
- عوارضی مانند استفراغ و تهوع پس از عمل بینی با بی حسی به وجود نمی آیند.
- در عمل بینی با بی حسی روش تزریق به صورت زیرپوستی بوده و ایمن تر می باشد.
- در طی فرآیند عمل بینی با بی حسی پزشک از شرایط و وضعیت بالینی شما باخبر بوده و در صورت هر گونه علائمی به سرعت آن را برطرف می کند.
- فرد در این روش آگاه بوده و حتی طی جراحی با پزشک خود در حس هایی که می گیرد همکاری می کند.
- مواد بیهوشی در زیر رگ تزریق می شود اما مواد بی حسی موضعی در زیر پوست تزریق می شود.
عمل بینی با بی حسی بهتر است یا با بیهوشی؟
در بخش های فوق به بررسی عوارض و مزایای عمل بینی با بی حسی پرداختیم و دریافتیم که این عمل مزایای بسیاری دارد. اما سوالی که اکنون مطرح می شود این است که عمل بینی با بی حس بهتر است یا بیهوشی؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که انتخاب تکنیک جراحی به موارد زیر بستگی دارد:
- توصیه های پزشک
- سوابق بیماری های خاص
- شرایط بالینی و سلامتی مراجعه کننده
- درخواست مراجعه کننده
قیمت عمل بینی با بی حسی
هزینه عمل بینی چه در صورت بی حسی چه در صورت بیهوشی کامل به موارد زیر بستگی دارد:
- دستمزد پزشک
- میزان سختی جراحی
- نوع جراحی (بی حسی یا بیهوشی)
- منطقه جغرافیایی
- تجهیزات به کار گرفته شده
و…
بنابراین تخمین واقعی هزینه در عمل بینی با بی حسی ممکن نمی باشد و اگر قصد عمل بینی با بی حسی دارید می توانید با شماره های موجود در وبسایت تماس حاصل کرده و یا نوبت مشاوره حضوری دریافت کنید تا دکتر علی طاهری نیا بهترین متخصص گوش حلق بینی با توجه به شرایط شما میزان هزینه ای باید متحمل شوید را مشخص کند. فراموش نکنید عمل بینی یک عمل حساس و ظریف بوده و نیازمند تبحر و مهارت پزشک می باشد.
0 دیدگاه