امروزه، عمل بینی از استقبال طیف وسیعی از افراد به خصوص جوانان در جامعه قرار گرفته است به طوری که اگر به اطراف و به ویژه مردم نظری بیفکنیم خواهیم دید که از هر دو سه نفر، یک نفر این عمل را خواه به علت درمان و خواه به منظور زیبایی انجام داده است. این عمل ایمن و کم خطر می باشد و هیچ گونه عوارض جانبی را برای فرد به همراه ندارد در صورتی که به یک متخصص یا جراح بینی حاذق مراجعه کند.
از جمله دغدغه های فکری برخی از متقاضیان جراحی زیبایی بینی (خواه متقاضیان جراحی بینی گوشتی یا جراحی بینی استخوانی) این است که آیا افرادی که دارای برخی از بیماری های داخل بینی هستند می توانند این عمل را انجام دهند؟ آیا در صورت انجام جراحی زیبایی بینی عوارض جانبی را برای فرد به همراه می آورد؟ آیا خانم های باردار نیز می توانند این عمل را انجام دهند؟ چند وقت بعد عمل بینی می توان باردار شد؟زمان مناسب بارداری بعد از جراحی زیبایی بینی چه وقت می باشد؟ در این مقاله ما سعی نموده ایم که به این پرسش ها از زبان دکتر علی طاهری نیا بهترین جراح بینی در غرب تهران پاسخ دهیم.در ادامه با ما همراه باشید…
رابطه بین جراحی بینی و بارداری
افرادی که دارای برخی از بیماری های داخل بینی هستند، از جمله آلرژی یا سینوزیت بهتر است که ابتدا اقدام به درمان نمایند و سپس به این عمل اقدام کنند. برای این منظور بهتر است که در فصلی که بهترین جراح بینی تجویز می نماید این عمل را انجام دهند. باید متذکر شویم که در صورت درمان هیچ گونه عوارض جانبی را برای متقاضی به همراه نمی آورد و تنها باید مراقبت های بعد از عمل را اعمال نماید.
اما در مورد بانوان بارداری که قصد جراحی زیبایی بینی را دارند، بهتر است بگوییم که این عمل را تا زمان زایمان به تعویق بیاندازند و بهتر آن است که 2 تا 3 ماه بعد از زایمان باشد. در صورتی که این عمل را انجام داده اند و خواهان بارداری اند بهتر است که 4 تا 6 ماه صبر کنند و سپس اقدام به حاملگی نمایند. زیرا تا زمانی که بخیه های داخل بینی ترمیم پیدا ننماید نباید باردار شود ، پروسه بارداری باعث ایجاد فشار به اجزای داخلی بینی می شود و بینی کبود و متورم در چهره ظاهر می شود.
جراحی بینی قبل یا بعد از بارداری بهتر است؟
هر نوع عمل جراحی حین بارداری ممنوع است. حتی جراحی هایی که هیچ ارتباطی به رحم شما نخواهند داشت، زیرا استفاده از داروهای آرام بخش و بیهوشی می تواند برای جنین شما مضرر باشد وسلامت جنین به خطر بیفتد.
خانم های باردار باید توجه داشته باشند فقط در صورتی که با مشکلات تنفسی دچار باشند و با عدم توانایی برای اکسیژن مواجه باشند، حتماً باید جراحی شوند حتی اگر باردار باشند بهتر است توسط پزشک ارزیابی شوند تا خطرات و منابع بینی سبک سنگین شود.
بارداری و جراحی بینی
از آنجایی که جراحی بینی یک دوره زمانی نیاز دارد و کار آسانی نیست، بهتر است خانم هایی که به فکر باردار شدن هستند قبل از بارداری، جراحی بینی خود را انجام دهند تا بعد از اینکه دوران بهبود جراحی به پایان رسید بتوانند به بارداری اقدام کنند. در واقع بعد از جراحی زمانی که ساختار بینی مستحکم شد شما آزاده می توانید روی مسائل زندگیتان تمرکز کنید.
تاثیر بارداری بر روی جراحی بینی
• تورم بینی
• ضخیم شدن دیواره ی بینی
• افزایش مخاط بینی
• تراکم دربینی
همه ی موارد ذکر شده می توانند برای بینی مشکل به وجود بیاورند اما تاثیری بر نتیجه جراحی نخواهد داشت ولی به هنگام تورم دچار تنگی نفس خواهید شد بهتر است در چنین شرایطی حتماً به پزشک مراجعه فرمایید.
به چه علت جراحی بینی حین بارداری انجام نمی شود؟
در این جا برخی از عواملی که بعد از جراحی باید مراقبت کنید ذکر شده که باعث می شود از باردار شدن در حین بهبودی منصرف شوید:
• نفس کشیدن کمی دشوار خواهد بود.
• هنگام خواب حتماً باید روی یک محل شیب دار دراز بکشید.
• بعد از جراحی کمی سردرد به همراه درد خواهید داشت.
• اطراف بینی و چشم تورم به همراه کبودی ایجاد می شود.
جراحی بعد از زایمان
معمولاً چند ماه بعد از زایمان شما آمادگی برای هر گونه جراح زیبایی را خواهید داشت، اما توجه داشته باشید مادرانی که به کودکشان شیر می دهند بهتر است در چند روز اول از شیر دادن به کودکشان به دلیل اثرات داروهایی که زمان جراحی استفاده شده خودداری کنند. زیرا این اثرات به شیر مادر انتقال می یابد.
0 Comments