دکتر علی طاهری نیا » جراحی بینی » جراحی بینی عقابی | مزایا، هزینه، مراقبت ها + فیلم و عکس
مدت زمان مطالعه ۸ دقیقه

جراحی بینی عقابی | مزایا، هزینه، مراقبت ها + فیلم و عکس

جراحی بینی عقابی به جراحی گفته می‌شود که در آن استخوان بر آمده‌ای که روی پل بینی ایجاد شده است توسط جراح از بین می‌برد و ظاهر منحنی یا اصطلاحا قوزی شکل آن را بهبود می‌بخشد. از آنجایی که بینی عقابی باعث ایجاد ظاهری نامطلوب می‌شود و از زیبایی چهره فرد می‌کاهد، جراحی بینی عقابی یکی از پرطرفدار ترین جراحی های بینی میان زنان و مردان است.

جراحی بینی عقابی
هزینه جراحی بینی عقابی

جراحی بینی عقابی چیست؟

جراحی بینی عقابی یکی از انواع جراحی زیبایی بینی است که افرادی که نوک بینی عقابی به حالت قلابی دارند از کاندیداهای این نوع جراحی هستند و می توانند با جراحی بینی عقابی، ظاهر بینی خود را به حالت استاندارد نزدیک کنند. اگر شما از جمله افرادی هستید که بینی قوزی و منقار مانند دارید و همچنین از لحاظ تنفس دچار مشکل شده اید جراحی بینی عقابی می تواند بهترین گزینه برای رهایی شما از این وضعیت باشد.

مزایای جراحی بینی عقابی

جراحی بینی عقابی می‌تواند مزایایی بسیاری برای فرد از لحاظ زیبایی و تنفسی داشته باشد که در ادامه به برخی از مزایایی این جراحی خواهیم پرداخت:

. بهبود ظاهری: جراحی بینی عقابی می‌تواند موجب بهبود تناسب چهره فرد شده و ظاهر بهتری ایجاد کند. زیرا در این جراحی شکل و اندازه بینی تغییر کرده و میزان استاندارد چهره را افزایش می‌دهد.

. رفع مشکلات تنفسی: اگر قوز بینی، مشکلات تنفسی برای شما ایجاد کرده است، جراحی بینی عقابی می‌تواند بهبود تنفس را فراهم کند. زیرا با تعدیل مسیر هوایی و بازسازی بافت‌های نرم بینی، میزان جریان هوا افزایش پیدا می‌کند.

. افزایش اعتماد به نفس: داشتن بینی متناسب با چهره و هماهنگی بین اجزای صورت می توان موجب افزایش اعتماد به نفس شود در نتیجه با جراحی بینی عقابی می توان اعتماد به نفس خود را بازیابی کنید.

جراحی بینی عقابی چگونه انجام می‌شود؟

جراحی بینی عقابی با متد های مختلفی انجام می شود که این متد بر اساس میزان خمیدگی بینی، ارتفاع پل بینی، محل خمیدگی و… متغیر است. و همچنین جراحی بینی عقابی توسط بهترین جراح بینی در تهران انجام می‌شود. مراحل عمل بینی عقابی عموماً شامل موارد زیر است:

  1. مشاوره: در مرحله اول جراحی بینی عقابی شما با جراح پلاستیک ملاقات خواهید کرد تا درباره  هدف، نیازها و انتظارات خود از این جراحی صحبت کنید. جراح به دقت شکل و ساختار بینی شما را مورد بررسی قرار داده و بر اساس آن، پیشنهادها و روش‌های ممکن را برای شما ارائه می‌دهد.
  2. آماده سازی: روز جراحی بینی عقابی، جراح و تیم جراحی با شما دیدار کرده و روش‌ها و جزئیات عمل را بررسی می‌کنند.
  3. بیهوشی: در جراحی بینی عقابی، شما تحت بیهوشی عمومی قرار می‌گیرید و هیچ گونه دردی احساس نمی‌کنید.
  4. برش‌ها: در جراحی بینی عقابی، جراح برش‌های کوچکی در داخل بینی یا در ناحیه بین بینی و لب برای دسترسی به استخوان و بافت‌های بینی ایجاد می‌کند. این برش‌ها معمولاً در نواحی انجام می شود که اثر آن‌ها پس از عمل به راحتی پنهان می‌شود.
  5. تغییر شکل بینی: در این مرحله، جراح به شکل‌دهی بینی شما می‌پردازد. این فراید شامل کاهش یا افزایش اندازه بینی، تغییر در انحنای آن، برجستگی‌ها یا پهنای بینی باشد. این فرایند با استفاده از تکنیک‌های جراحی بینی عقابی صورت می گیرد که شامل: تنظیم استخوان بینی و تغییر شکل بافت‌های نرم بینی می‌شود.
  6. بانداژ: پس از اتمام جراحی بینی عقابی، باندپیچی بینی شما توسط جراح انجام می‌شود. این بانداژ به کاهش ترشحات و خونریزی‌های ممکن بعد از عمل کمک می‌کند.
  7. ریکاوری: فرد بیمار بعد از انجام جراحی بینی عقابی به اتاق ریکاوری رفته تا هوشیاری خود را بازیابد.
  8. احتمال بستری بعد از جراحی: بعد از جراحی بینی عقابی، بسته به توصیه‌های جراح، شما ممکن است چند روز در بیمارستان بمانید و سپس به خانه برگردید. 

مراقبت های بعد از جراحی بینی عقابی

مراقبت های بعد از جراحی بینی عقابی از مهمترین بخش ها برای دستیابی به نتیجه دلخواه است که در ادامه مطلب با این مراقبت ها آشنا خواهید شد:

. تا دو روز بعد از جراحی بینی عقابی استفاده از کمپرس سرد کمک می کند تا تورم صورت و بینی شما بهبود پیدا کند.

. احساس درد تا چند روز اول بعد از جراحی بینی عقابی و همچنین احساس بی حسی در ناحیه اطراف بینی تا چند هفته طبیعی بوده و نگران کننده نیست.

. تاکید می‌شود هنگام خواب بعد از عمل جراحی بینی عقابی تا چند روز پس از عمل سر بالاتر از بقیه بدن قرار گیرد و از دمر خوابیدن پرهیز کنید تا باعث تغییر شکل بینی نشود.

. در روزهای اولیه پس از جراحی بینی عقابی بهتر است غذاهای مایع و نرم مصرف شود.

. به مدت دو هفته قبل و بعد از جراحی بینی عقابی از مصرف داروهای ضدانعقاد خون خودداری کنید.

. به مدت دو هفته قبل و بعد از جراحی بینی عقابی از کشیدن سیگار خودداری کنید.

. داروهایی را که جراح بینی عقابی برایتان تجویز می کند به صورت مرتب استفاده کنید.

. بعد از جراحی بینی عقابی از شستن صورت و رفتن به حمام تا چند روز خودداری کنید.

. پس از جراحی بینی عقابی از رفتن به مکان های شلوغ که امکان برخورد ضربه به بینی وجود دارد، خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین جراح بینی استخوانی تهران

هزینه جراحی بینی عقابی

هزینه جراحی بینی عقابی با توجه به اینکه از چه متدی استفاده می شود متفاوت است. هزینه این عمل با سایر جراحی های بینی به مولفه‌های مانند: دستمزد جراح، تجهیزات مورد استفاده و مکانی که می خواهید عمل کنید بستگی دارد.

عوارض جراحی بینی عقابی

جراحی بینی عقابی همانند بسیاری از جراحی ها می‌تواند علیرغم مزایایی بسیار، معایبی نیز داشته باشد که چند مورد از این مزایا را در ادامه مطلب می خوانیم: 

. خونریزی: در بسیاری از جراحی های بینی عقابی استخوان بینی شکسته می شود در نتیجه این جراحی ممکن است با خونریزی همراه باشد.

. عفونت: عفونت پس از هر جراحی بسیار محتمل است که جراحی بینی عقابی از این احتمال مبرا نیست.

. طولانی شدن زمان بهبودی: در جراحی بینی عقابی زمان بهبودی فرد گاهی به زمان جوش خورد استخوان بستگی دارد که در نتیجه ممکن است دوران نقاهت برخی افراد پس از جراحی بینی عقابی با توجه به ساختار بدنی طولانی شود.

. هزینه: جراحی بینی عقابی یکی از جراحی های پر هزینه است.

. عدم تطابق با توقعات: ممکن است بعد از جراحی بینی عقابی شکل و اندازه بینی شما با آنچه که انتظاراتتان داشتید، متفاوت باشد. این اتفاق ممکن است منجر به تکرار جراحی شود. 

.آسیب به بافت‌های بینی: در حین جراحی بینی عقابی ممکن است بافت‌های اطراف بینی مانند پوست، استخوان، و کارتیلاژ آسیب ببینند.

. تحریک و حساسیت: بعد از جراحی بینی عقابی، ممکن است تحریک و حساسیت در محل عمل یا دور آن اتفاق بیفتد.

سوالات متداول جراحی بینی عقابی

نتیجه گیری

جراحی بینی عقابی مناسب ترین گزینه برای کسانی است که در بینی خود قوز یا برآمدگی دارند. جراحی بینی عقابی تمامی ایرادات شامل قوز بینی، انحراف بینی و افتادگی نوک بینی را برطرف می کند. اگر شما با مشکلات بینی عقابی دست و پنجه نرم می‌کنید برای اصلاح بینی عقابی خود بهتر است به دنبال روش های غیر جراحی نباشید. 

دکتر علی طاهری نیا

دکتر علی طاهری نیا

دکتر علی طاهری نیا متولد ۱۳۵۶ تهران، فارغ التحصیل پزشکی عمومی درسال ۸۳ از دانشگاه علوم پزشکی ایران و فارغ التحصیل سال ۹۱ در رشته تخصصی گوش، حلق و بینی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشند. ایشان عضو انجمن جراحان گوش، حلق و بینی ایران هستند و بیشتر در کنگره های مرتبط با رشته تخصصی از جمله کنگره های بین المللی راینولوژی ایران شرکت نموده اند.
برچسب ها:
مقالات مرتبط
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *