تومور سینوس :
شناسایی و یافتن تومور سینوس یکی راهکارهای کاملا تخصصی است که پیچیدگی های خاص خود را دارد . زیرا سینوس و بخش های درونی آن در معرض معاینه و مشاهده نبوده و نمی توان با لمس سطحی پی به بیماری های درونی آن برد . تومور سینوس در آغاز پیدایش حالت خوش خیم داشته و با گذشت زمان بیماری پیشرفت کرده و بدخیم می شود . بسیاری از بیماران به این دلیل که تصور می کنند درگیر سینوزیت هستند خودسرانه دارو و آنتی بیوتیک استفاده می کنند ولی نمی دانند که بیماری خطرناک تومور و سرطان آنها را تهدید به مرگ و نقص عضو خواهد کرد .
علایم تومور سینوس :
علایم سرطان سینوس یا تومور عبارتند از خونریزی بینی ، انسداد بینی ، ترشحات بینی ، آبریزش و اشک ، کاهش بینایی ، دو بینی ، بیرون زدگی چشم بیش از میزان معمول ، باز شدن دشوار دهان ، درد بینی و سینوس ، ورم صورت و شایع ترین و مهم ترین علامت این عارضه همان گرفتگی بینی و ترشح و درد می باشد. عموما بیماران گرفتار تومور های سینوسی با سینوزیت و مشکلات مربوط به این حوزه مواجهند . لازم به ذکر است تا زمانی که تومور رشد نکرده باشد ، به بافت های مجاور دست اندازی نکرده باشد ، نشانه و علامتی به همراه ندارد و به رشد خود ادامه می دهد به این ترتیب یافتن و شناسایی تومور سینوس کاملا اتفاقی است و به ندرت رخ می دهد علایم دیگر این بیماری سینوسی عبارتند از : درد دندان ، زخم شدن سقف دهان ، کم شدن قدرت بینایی و سوی چشم .
مشخصه ی بیماران درگیر با تومور سینوس :
– لمس و مشاهده توده در صورت ، دهان و بینی به این ترتیب که ممکن است تومور سرطانی در زیر توده ی برجسته نهان شود در این شرایط گاه توده حاوی تومور با توده معمولی اشتباه گرفته می شود .
– بروز ورم در صورت این علامت هنگامی ظاهر می شود که تومور با قسمت های نرم صورت راه یابد .
– خراب شدن دندان ، لق شدن دندان و افزایش عرض قوس های دندان .
– پیدایش زخم در کام که نمایانگر پیشرفت و وخامت بیماری است .
– ضایعات عصبی به این شکل که اعصاب جمجمه در صورت درگیری با سرطان سینوس به اعصاب حرکتی چشم ، اعصاب بویایی ، بینایی و حسی حرکتی آسیب وارد می کند .
با تشکر مدیریت سایت دکتر طاهری نیا جراح بینی و متخصص گوش و حلق و بینی .
دکتر علی طاهری نیا متولد ۱۳۵۶ تهران، فارغ التحصیل پزشکی عمومی درسال ۸۳ از دانشگاه علوم پزشکی ایران و فارغ التحصیل سال ۹۱ در رشته تخصصی گوش، حلق و بینی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشند. ایشان عضو انجمن جراحان گوش، حلق و بینی ایران هستند و بیشتر در کنگره های مرتبط با رشته تخصصی از جمله کنگره های بین المللی راینولوژی ایران شرکت نموده اند.
0 دیدگاه