دکتر علی طاهری نیا » جراحی بینی » بیهوشی درعمل بینی
مدت زمان مطالعه ۲ دقیقه

بیهوشی درعمل بینی

بیهوشی درعمل بینی

بیهوشی در عمل بینی یکی از موارد بسیار مهمی است که فکر اکثر افراد را درگیر کرده است وبرای بسیاری حتی نگران کننده است ما در این مقاله به صورت مختصر درباره ی بیهوشی در عمل بینی صحبت خواهیم کرد .

عمل بینی به صورت کلی به دو صورت انجام می شود عمل بینی با بیهوشی کامل یا عمل بینی با بی حسی موضعی .

در گذشته بیشتر پزشکان به دلیل عدم پیشرفت دارو برای جراحی بینی بی حسی موضعی را انتخاب می کردند اما امروزه به دلیل پیشرفت دارو ها در بیهوشی کامل برای جراحی از بیهوشی کامل استفاده می کنند زیرا این روش باعث می شود که فرد جراحی را به طور کامل متوجه نشود و هیچ گونه دردی نداشته باشد .

بیهوشی کامل

در بیهوشی عمومی از طریق دهان  لوله ی تنفسی به داخل نای شما فرستاده می شود تا تنفس آسان باشد و باعث می شود شما به طور کامل بیهوش شوید و دیگر هیچ گونه دردی را احساس نکنید .

از مهم ترین مزایای بیهوشی کامل این است که بیمار هیچگونه آگاهی را ندارد و دیگر مشکلات تنفسی در بیمار ایجاد نمی شود و بعد از بیهوشی کامل هنگامی که بیمار به هوش آمد دیگر احساس سردرد و سرگیجه نخواهد داشت .در طی بیهوش بودن کامل بیمار موارد دیگر مانند فشار خون و … توسط پزشک چک می شود .

بیهوشی کامل یکی از روش های ایمن و مناسب برای جراحی های زیبایی بینی محسوب می شود به همین دلیل دکتر طاهری نیا برای جراحی بینی از این روش استفاده می کند .

بی حسی موضعی در عمل بینی

در روش بی حسی موضعی پزشک محل مورد نظر را با استفاده از تزریق بی حس می کند و جراحی خود را آغاز می کند  و باعث می شود می شود استرس بیمار در این نوع روش بالا باشد به همین دلیل بیشتر افراد تمایل دارند برای انجام جراحی بینی از روش بیهوشی کامل انجام شود. از بزرگ ترین معایب این روش تنفس بیمار است که باعث می شود پزشک نتواند به داخل دهان  بیمار لوله تنفسی بفرستد و همین عامل سبب این می شود که به داخل ریه بیمار خون و ترشحات وارد شود .

برخی از خدمات دکتر طاهری نیا بهترین جراح بینی در تهران

جراحی زیبایی بینی

جراحی گوش

جراحی بینی گوشتی

جراحی بینی استخوانی

منتظر انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم .

دکتر علی طاهری نیا

دکتر علی طاهری نیا

دکتر علی طاهری نیا متولد ۱۳۵۶ تهران، فارغ التحصیل پزشکی عمومی درسال ۸۳ از دانشگاه علوم پزشکی ایران و فارغ التحصیل سال ۹۱ در رشته تخصصی گوش، حلق و بینی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشند. ایشان عضو انجمن جراحان گوش، حلق و بینی ایران هستند و بیشتر در کنگره های مرتبط با رشته تخصصی از جمله کنگره های بین المللی راینولوژی ایران شرکت نموده اند.
برچسب ها:
مقالات مرتبط
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *