جراحی بینی ترمیمی یکی از عمل های زیبایی بینی است که به منظور اصلاح نقص های جراحی زیبایی بینی قبلی صورت می گیرد. لذا در وضعیتی که فرد از نتیجه عمل رینوپلاستی خود راضی نباشد، به انجام جراحی بینی ثانویه گرایش می یابد. در ادامه به بررسی ابعاد متفاوت این جراحی خواهیم پرداخت.
عمل بینی ترمیمی چیست؟
فرد در مراجعه ثانویه باید حتما از جراحی بینی اولیه خود به پزشک متخصص اطلاع دهد و جراح با انجام عکس برداری، سی تی اسکن و آندوسکوپی، بینی را از جهت ها و زوایای گوناگون بررسی به عمل می آورد.
جراحی زیبایی بینی ثانویه (ترمیمی) برای رفع نقص های کوچکی است که جراح در عمل اولیه آن را رعایت نکرده است، واین جراحی هنوز عیب و ایراداتی در آن مشاهده می شود. در عمل اولیه، جراح تمام قسمت های بینی را از نظر سوراخ ها یا دیگر قسمت ها به صورت اصولی انجام نداده است.
اگر فرد در ابتدای امر به یک جراح متخصص باتجربه و خبره مراجعه می کرد، و صرفا هزینه کم را در وجه اول قرار نمی داد، شاید این عارضه اصلا پیش نمی آمد. پس توصیه می شود که فرد در ابتدا برای عمل زیبایی بینی در پی پزشک متخصص باتجربه و زبر دست باشد، برای یافتن پزشک می تواند از اطرافیان و دوستان خود پرس و جو نماید.
چنانچه فردی اسکلت بینی و تیغه بینی مستحکم و قوی نداشته باشد باعث افتادگی نوک بینی می شود.
چه افرادی نیاز به ترمیم بینی دارند؟
افرادی که قوز بینی آن ها، در جراحی زیبایی بینی اولیه به مقدار کافی برداشته نشده باشد و هنوز شکل بینی به صورت برآمدگی قرار گرفته باشد.
افرادی که بیش از حد طبیعی با عارضه انحراف بینی یا کجی بینی مواجه هستند و در عمل اولیه این عارضه به طور کامل رفع نشده باشد.
افرادی که در عمل اولیه بینی آن ها بیش از حد طبیعی به شکل سربالا در آمده باشد.
افرادی که در عمل اولیه پوست بینی آن ها دچارآسیب جدی شده باشد، انجام این عمل ترمیمی برای این گونه بینی ها بسیار زمان گیر خواهد بود.
چه زمانی ترمیم بینی مناسب عمل است؟
تحقیقات پزشکی ثابت کرده است چنانچه فردی از نقص های جزئی برخوردار باشد، می تواند قبل از یک سال عمل زیبایی را انجام دهد، اما بهتر آن است که فرد برای جراحی ترمیم بینی یک سال بعد از عمل اولیه اقدام نماید.
شایان ذکر است که بگوییم افرادی که پوست آن ها نرم و قابلیت ارتجاعی را دارا باشند، مناسب ترین کاندیدا برای جراحی ترمیم بینی هستند. زیرا جراح خیلی راحت به بازسازی بافت های زیرین پوست در عمل می پردازد.
عوارض پس از جراحی ترمیمی بینی
جراحی بینی ترمیمی ماهیتا با هدف رفع نواقص بینی انجام می شود به همین دلیل نیز این عمل نباید عارضه خاصی داشته باشد اما درصورتی که پزشک شما از تخصص و تبحر کافی برخوردار نباشد ممکن این این عمل با عوارضی همراه باشد ازجمله:
خونریزی
عفونت جای بخیه
ایجاد مشکلات تنفسی ازجمله انسداد مجراهای بینی
در برخی موارد ممکن است فرد دچار افتادگی غضروف گردد.
تغییرات غیرطبیعی ظاهر بینی به نحوی که نتایج جراحی در چهره فرد کاملا مشهود باشد.
عدم تناسب بینی با سایر اجزای صورت
عدم تقارن در سوراخ های بینی
مراقبت های پس از جراحی بینی ترمیمی
مصرف به موقع داروهای تجویزی از سوی پزشک
خوردن غذاهای نرم و آبکی مثل فرنی و سوپ
استفاده از کمپرس یخ بر روی جای زخم تا حدود 48 ساعت پس از جراحی به منظور تخفیف میزان کبودی ها
استفاده از دو بالش در زیر سر و بالاتر قرار دادن سر نسبت به بدن
در مکان های گرم قرار نگیرید.
0 دیدگاه