دکتر علی طاهری نیا » جراحی بینی » جراحی بینی استخوانی | راهنمای کامل + نمونه کار و فیلم
مدت زمان مطالعه ۵۹ دقیقه

جراحی بینی استخوانی | راهنمای کامل + نمونه کار و فیلم

جراحی بینی استخوانی یکی از محبوب ترین جراحی های که امروزه بسیار طرفدار دارد. این جراحی تا جایی در ایران رواج پیدا کرده که هر ساله بسیاری از افراد از سایر کشورهای دنیا به ایران می آیند تا بینی خود را به دست یکی ازجراحان بینی ایران بسپارند. هنگامی که یک فرد تصمیم به جراحی بینی می گیرد، اولین اصطلاحی که می شنود بینی استخوانی و بینی گوشتی است. هدف از انجام این عمل، رفع ایراداتی مانند فرم بد استخوان بینی نظیر رفع قوز و حالت خمیدگی روی پل بینی و … می باشد. به علت اینکه بینی در مرکز صورت قرار گرفته است، کوچکترین ایراد آن زیبایی بقیه اجزای صورت را تحت شعاع قرار می دهد و شاهد آن هستیم افرادی که با مشکلات ظاهری بینی مواجه هستند، به دنبال انجام عمل بینی می باشند.
در این مقاله قصد داریم شما را با ساختار بینی استخوانی و جراحی بینی استخوانی آشنا سازیم. چنانچه تمایل دارید در این زمینه بیشتر بدانید، در ادامه مقاله با ما همراه باشید…

در ویدئوی زیر می توانید فیلم جراحی بینی استخوانی که توسط دکتر علی طاهری نیا متخصص گوش و حلق و بینی انجام شده است را مشاهده کنید:

01:00
truncate dir-rtl

فیلم واقعی عمل بینی در اتاق عمل

جراحی بینی استخوانی چیست؟

جراحی بینی استخوانی یا رینوپلاستی استخوانی، یک روش جراحی تغییر شکل و بهبود عملکرد بینی است که بر روی استخوان‌های و غضروف های داخلی بینی انجام می‌شود. در این جراحی، عملیاتی بر روی ساختار بینی انجام می‌شود تا شکل و ساختار آن بهبود یابد. در حین جراحی بینی استخوانی، استخوان‌های بینی که ممکن است منجر به بروز مشکلات عملکردی مانند انسداد در تنفس و یا مشکلات ظاهری مانند قوز و افتادگی آنها باشند، مورد اصلاح قرار می‌گیرند. این عملیات شامل بهبود یا حتی برداشتن بخشی از استخوان بینی می‌باشد و به طور کلی ساختار بینی را تغییر می‌دهد.

جراحی بینی استخوانی ممکن است به دلیل موارد زیر انجام شود:

  • بهبود کیفیت تنفس و رفع انسداد بینی
  • تصحیح قوز بینی
  • بهبود شکل و نظم بینی
  • رفع ناهنجاری‌های استخوانی در بینی بر اثر ضربه یا تروما

بیشتر بخوانید: هزینه جراحی بینی استخوانی

بینی استخوانی چه ویژگی هایی دارد؟

بینی افراد به دو دسته کلی استخوانی و گوشتی تقسیم می شوند. بینی استخوانی همانطور که از نامش پیداست، حالت استخوانی دارد و استخوان و غضروف زیادی زیر پوست آن قرار گرفته است، همچنین استخوان این نوع بینی بسیار محکم بوده و مقاومت زیادی دارد. این بینی ها قوز دارند و قوز آن ها از نیم رخ به خوبی قابل مشاهده می باشد. بینی های استخوانی، برخلاف بینی های گوشتی که پوست ضخیمی دارند، دارای پوستی نازک هستند و همین امر در تسهیل روند جراحی نقش زیادی دارد. یکی از مهم ترین تفاوت های بین جراحی بینی استخوانی و گوشتی، روند عمل و نتیجه آن می باشد. جراحی بینی گوشتی باید توسط یک جراح بینی با تجربه انجام شود، چرا که غضروف بینی ضعیف تر است و عمل کردن آن به همین دلیل دشوارتر خواهد بود. یکی از نکاتی که بسیاری از جراحان بینی به آن اشاره می کنند، این است که جراحی بینی استخوانی به مراتب نسبت به جراحی بینی گوشتی آسان تر است و همچنین نتیجه بهتری را برای افراد به همراه دارد.

در عکس روبرو قبل و بعد از عمل جراحی بینی استخوانی را مشاهده می کنید.

بینی های استخوانی یا غضروفی بینی هایی هستند که دارای پوستی نازک و غضروف و استخوان مقاومی باشند.جراحی بینی استخوانی با برداشتن استخوان و جابه جا کردن استخوان ها انجام می گیرد تا بینی شکل مناسبی به خود بگیرد.

جراحی-بینی-استخوانی

علت ایجاد بینی استخوانی

اشخاصی که دارای بینی استخوانی هستند از ظاهر بینی خود راضی نمی باشند، زیرا بینی آن ها نه تنها با سایر اجزای صورت دارای هماهنگی نیست بلکه سبب برهم زدن ظاهر زیبایی بینی آنها شده است. علت ایجاد بینی استخوانی می تواند بر اثر مسائل ژنتیک و یا ارثی باشد، در اثر این عامل استخوان و غضروف بینی بیش از حد رشد می کند، در نتیجه روی بینی قوز ایجاد می شود.

در برخی از موارد وارد شدن آسیب به بینی در زمان کودکی یا نوجوانی می تواند سبب ایجاد قوز روی بینی شود، هارمونی صورت در اثر ایجاد شدن قوز روی بینی از بین می رود که با جراحی بینی استخوانی می توان این مشکل را حل نمود.

خصوصیات بینی استخوانی

  • از لحاظ ظاهر : داشتن قوز و برآمدگی یا منحنی روی پل بینی
  • از لحاظ ساختمان : بافت و غضروف مستحکم و مقاوم
  • از لحاظ پوست : داشتن پوست نازک به نحوی که بافت و غضروف زیرین پوست قابل لمس کردن باشد.

بینی های استخوانی ضخامت پوست کمتری نسبت به بینی های گوشتی دارند. پوست بینی گوشتی چرب است و دارای چربی و اندازه بزرگ تری است. بینی گوشتی نوک پهنی دارد، در حالی که بینی استخوانی نوک جمع تری دارد و حالت افتادگی در هر دو نوع بینی می تواند مشاهده شود. بنابراین نمی توان با وجود یا عدم وجود افتادگی به نوع بینی پی برد. بینی های استخوانی به دلیل خصوصیت های که در ذیل نام برده می شود، جزو ایده آل ترین بینی ها برای جراحی بینی هستند و غالبا نتایج مطلوب و مورد رضایتی را ایجاد می کنند.

بینی های استخوانی ضخامت پوست نازکی دارند و انعطاف پذیری بینی بهتر است. همچنین به علت ماهیت بینی، جزئیات بینی مانند غضروف و تیغه بینی کاملا مشخص هستند. همچنین اغلب بینی های استخوانی روی ناحیه پل بینی، استخوان برآمده ای دارند که قوز نامیده می شود. البته قوز در بینی های گوشتی هم دیده می شود، ولی به مراتب کمتر و کوچکتر است. بینی های استخوانی استحکام بیشتر و غضروف های قوی تری دارند. جراحی بینی گوشتی با تکنیک کاملا متفاوتی انجام می شود.

01:23
truncate dir-rtl

فيلم اتاق عمل جراحی زیبایی بینی

00:58
truncate dir-rtl

جراحی بینی استخوانی قوزدار

هدف از عمل بینی استخوانی

جراحی زیبایی بینی استخوانی به منظور رفع ایرادات ظاهری بینی نظیر قوز بینی، بزرگ بودن حفره های بینی و … انجام می شود. جراحی درمانی بینی نیز به منظور بهبود عملکرد بینی و رفع مشکلاتی مانند پولیپ بینی و انحراف بینی انجام می گیرد.

مزایای عمل جراحی بینی استخوانی

چنانچه کاندید عمل جراحی بینی استخوانی باشید، حتما می دانید که برای شروع پروسه تحقیق و انتخاب پزشک و همچنین اقدام جهت رینوپلاستی، نیاز به انگیزه کافی دارید. زیبایی و جذابیت بعد از عمل جراحی، بدیهی ترین انگیزه برای انجام جراحی های زیبایی است. اما اطلاع از مزایای رینوپلاستی بینی استخوانی می تواند به شما کمک کند تا تصمیم جدی تری در این خصوص بگیرید. چنانچه جراحی رینوپلاستی با هدف زیبایی باشد، قطعا مزایای جذابیت و زیبایی آن انگیزه فوق العاده ای برای انجام جراحی است. در صورتی که این جراحی با هدف درمان پولیپ بینی، انحراف بینی و مشکلات این چنینی باشد، باز هم بهبود تنفس و مشکلاتی مثل خوابیدن با دهان باز، آپنه خواب و خروپف انگیزه فوق العاده ای برای انجام این جراحی است و بهبودی آن، جزو مزایای رینوپلاستی بینی استخوانی محسوب می شود.

در ادامه به این مزایا که توسط کلینیک زیبایی West Side Face در کالیفرنیا اعلام شده است، اشاره خواهیم کرد:

  • زیبایی و جذابیت ظاهری صورت
  • اصلاح فرم بینی و رسیدن آن به فرم استاندارد و مناسب صورت
  • اصلاح افتادگی بینی، انحراف بینی و مشکلات تیغه بینی
  • بهبود تنفس بعد از درمان همزمان
  • پدیدار شدن جذابیت چشم ها و لب ها بعد از تناسب بینی

تفاوت جراحی بینی گوشتی و استخوانی

تفاوت جراحی بینی گوشتی و استخوانیّ در میزان ضخامت پوست بینی می باشد. بینی گوشتی دارای غضروفی ظریف و پوستی ضخیم در قسمت نوک بینی است. در حالی که بینی های استخوانی بالعکس دارای غضروف مقاوم و پوست نازکی هستند، به همین علت نتایج مطلوبی را نیز به همراه دارند. جراح بینی گوشتی را باید با تقویت بافت و غضروف ضعیف توسط جراح بینی با تجربه انجام داد تا نتایج موفقیت آمیز واقع شود.

در ویدئو روبرو می توانید توضیحات دکتر علی طاهری نیا در مورد تفاوت بینی های گوشتی و استخوانی را بشنوید:

عمل بینی استخوانی طبیعی و فانتزی

بینی های استخوانی، گزینه مناسبی برای عمل زیبایی به هر دو سبک طبیعی و فانتزی می باشد. جراح، در عمل بینی استخوانی طبیعی پل بینی فرد را به صورت صاف می تراشد. در نتیجه نوک بینی با لب، زاویه 90 درجه می سازد؛ اما در عمل بینی استخوانی فانتزی، پل بینی قوص داده می شود و به همین دلیل نوک بینی کاملا سر بالا شده به شکلی که زاویه 95 الی 100 درجه با لب به وجود می آورد.

درمان بینی های استخوانی

از روش های مختلفی می توان برای حذف برآمدگی بینی استخوانی استفاده کرد، دکتر طاهری نیا جراح بینی با استفاده از تکنیک های روز دنیا و انجام جراحی بینی استخوانی، قوز و برآمدگی روی بینی را از بین می برد .

اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی

از اقدامات لازم پیش از عمل بینی، می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

در صورت دارا بودن سابقه مصرف دارویی خاص یا ابتلا به بیماری خاص ضروری است که پزشکتان را از این امر آگاه سازید.

داروهای-مصرفی

آزمایشات-قبل-از-عمل-بینی

آزمایشات قبل از جراحی بینی، که جراح برایتان تجویز می کند را انجام داده و نتایج آن را در اختیار جراح خود قرار دهید.

مصرف-مایعات-قبل-عمل-بینی

مصرف مایعات به میزان کافی، یک روز قبل از انجام جراحی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

به علت اینکه در روز جراحی معده باید خالی باشد، می بایست از 8 ساعت قبل از عمل از خوردن و آشامیدن خودداری نمایید.

خوردن-و-آشامیدن-قبل-عمل-بینی-ممنوع

حتما باید در جلسه مشاوره از میزان انتظارات و اهداف خود از انجام جراحی بینی با جراح معالج خود صحبت نمایید. همچنین عمل به نکات مهم قبل از جراحی بینی بسیار مهم می باشد.

مشاوره-قبل-از-عمل-بینی

ممنوعیت-سیگار-و-الکل-قبل-عمل-بینی

از آنجایی که مصرف دخانیات از جمله سیگار و همچنین مصرف مشروبات الکلی، اکسیژن رسانی به خون را مختل می نمایند ضروری است از مصرف موارد یاد شده به مدت 2 هفته پیش از جراحی بینی اجتناب نمایند.

دوش-گرفتن-قبل-جراحی-بینی

بیمار می بایست به اتفاق همراه و حداقل نیم ساعت قبل از انجام عمل در مرکز جراحی حضور یابد. همچنین می بایست شب قبل جراحی دوش گرفته باشد.

به همراه داشتن هر گونه زیور آلات و فلزات در روز عمل ممنوع می باشد. خانم ها باید در روز عمل از داشتن آرایش و لاک ناخن اجتناب نمایند.

استفاده-از-زیور-آلات-ممنوع

مهم ترین مرحله ای که باید قبل از انجام عمل بینی باید پشت سر گذاشت، شرکت در جلساتی است که در آن در ابتدا نوع بینی بیمار ارزیابی می شود و نکاتی در زمینه بینی به او گفته می شود. هدف از انجام جراحی بینی استخوانی از درمان قوز بینی یا همان پل بینی است، طبق آماری که منتشر شده است یکی از شایع ترین علت های جراحی زیبایی بینی برداشتن قوز پل بینی است، قوز بینی دارای اندازه های مختلفی است، معمولا روش جراحی بسته به قوز بینی متغیر است که کدام روش استفاده شود. در روند جراحی بینی استخوانی، حتما باید بینی برش بخورد تا جراح به نواحی استخوانی دسترسی کامل پیدا کند. زمانی که برش روی سطح پوست انجام شد، جراح می تواند استخوان اضافی روی بینی را برداشته، سپس کناره های بینی را به هم نزدیک کرده سپس بخیه بزند. بر اساس نوع بینی و نتیجه مورد انتظار از عمل، جراحی بینی به دو شکل باز و بسته انجام می شود.

در انیمیشن روبرو می توانید نحوه انجام جراحی بینی استخوانی را مشاهده نمایید…

روند جراحی بینی استخوانی

  • جراحی بینی به روش بسته : در جراحی بینی بسته، هیچ برشی روی بینی ایجاد نمی شود و تمامی برش ها از داخل ایجاد شده و مانند روش قبل، غضروف و استخوان بینی جدا می شوند. از ویژگی این مدل جراحی ایجاد نشدن هیچ نوع برشی روی تیغه بینی است. همین ویژگی منجر شده تا بینی تورم کمی بعد از عمل داشته باشد و در نهایت روند بهبودی نیز تسریع می یابد.
  • جراحی بینی به روش باز : این روش زمانی کاربرد دارد که فرد می خواهد تغییرات اساسی روی بینی ایجاد کند، در واقع جراح با برش روی تیغه ها و پره ها می تواند آناتومی بینی را به شکل کامل ببیند، تا روی آن کار کند. این  مدل جراحی یک ویژگی دارد و آن هم این است که جراح روی غضروف و ساختار بینی تسلط کامل خواهد داشت و همین موضوع باعث می شود تا دقت جراحی بالاتر رود.

در نهایت تصمیم گیرنده نهایی، پزشک است و او انتخاب می کند که کدام یک از انواع روش های جراحی بینی برای شما مناسب تر است.

خلاصه ای از مراحل جراحی بینی استخوانی

  • عمل جراحی بینی استخوانی، طی مراحلی مشخص انجام می شود. در ابتدا جراح با تجربه طی جلسه ای پیش از عمل در مورد نوع و ساختار بینی با بیمار صحبت می کند، و تمامی ابعاد بینی از جمله تقارن، وجود انحراف بینی و نوع پوست را مورد ارزیابی قرار می دهد.
  • اقدام دیگر پس از آمادگی قبل از عمل، قرار گرفتن تحت بیهوشی عمومی است تا شخص حین عمل متوجه دردی نشود.
  • جراح با توجه به تمامی این نکات، تشخیص می دهد که عمل جراحی بینی را به یکی از دو روش باز و بسته انجام دهد.
  • در ادامه جراح، پوست را از ساختمان بینی جدا می کند و با برشی طی این عملیات، تغییراتی در غضروف و استخوان های این نوع بینی ایجاد می کند. ممکن است در برخی از موارد برای ظرافت بیشتر از روش سمباده کشیدن روی استخوان بینی استفاده شود.
  • در نهایت، با اعمال کامل تغییرات پوست بدون کوچکترین تغییری در سر جای خود قرار می گیرد و تعدادی بخیه و اسپیلینت برای پیوند بهتر پوست گذاشته می شود.

نتیجه جراحی بینی استخوانی

نتایج جراحی بینی بلافاصله بعد از عمل، ملموس خواهد بود. اما به دلیل تورم موجود نمی توان نتیجه نهایی را مشاهده نمود. بنابرایت به منظور ملاحظه نتیجه قطعی جراحی، باید تا پایان روند ترمیم بافت بینی منتظر ماند که بسته به وسعت جراحی و تغییرات اعمال شده، معمولا تا یکسال به طول می انجامد. دکتر طاهری نیا بسته به درخواست بیمار از یک بینی که دارای برآمدگی و قوز است می تواند یک بینی زیبا و فانتزی ایجاد کند، اما اگر بیمار درخواست یک بینی طبیعی را نیز داشته باشد، می توان جراحی بینی طبیعی استخوانی را انجام داد .

هدف اصلی در انجام جراحی بینی استخوانی نیز برقرار ساختن تناسب بین بینی و اجزای صورت است، برخی از اشخاص نیازمند جراحی بینی استخوانی به شکل عروسکی هستند، اما ممکن است برخی دیگر از اشخاص نیازمند بینی طبیعی باشند .

البته دکتر طاهری نیا جراح زیبایی بینی به اشخاصی که وسواس فکری دارند توصیه می کند که جراحی بینی استخوانی را انجام ندهند، زیرا این اشخاص حتی اگر بهترین جراحی بینی برای آن ها انجام شود در نهایت از نتیجه جراحی بینی خود ناراضی هستند. برای کسب بهترین نتیجه از عمل بینی خود، به بهترین جراح بینی استخوانی، دکتر علی طاهری نیا مراجعه نمایید.

عکس-عمل-بینی-استخوانی-از-روبرو

عکس جراحی بینی استخوانی از روبرو

عکس-عمل-بینی-استخوانی-از-پهلو

عکس عمل بینی استخوانی از پهلو

دلایل انجام جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی، علاوه بر اصلاح مشکلات ظاهری در فرم بینی به جهت رفع مشکلات تنفسی و داخلی نیز انجام می شود. اشخاصی که متقاضی عمل بینی استخوانی خود هستند، اغلب دارای مشکلاتی از قبیل قوز یا برآمدگی روی پل بینی، بزرگ بودن حفره های بینی، ناهنجاری استخوان سپتوم (انحراف)، پولیپ بینی و … می باشد.

عمل جراحی بینی استخوانی همیشه به دلیل ایجاد یک ظاهر زیبا نمی باشد. گاهی برخی از افرادی که دارای بینی های استخوانی هستند با مشکلاتی ماندد قوز شدید، انحراف بینی، بزرگی حفره های بینی، مشکلات تنفسی و پولیپ بینی مواجهه هستند که موجب می شود به این عمل تن دهند.

گاهی برخی از بینی ها به صورت مادرزادی، ضربه دچار خمیدگی کجی یا برآمدگی در قسمت پل بینی می باشند که با انجام جراحی زیبایی بینی تمام این نواقص برطرف خواهد شد.

تنها روش رفع نواقص و معایب بینی های استخوانی، جراحی می باشد و هیچ روش دیگری جز جراحی که بیشتر در تبلیغات جهت ایجاد اصلاحات در بینی و تغییر شکل ظاهر بینی های استخوانی امان پذیر نمی باشد. بهتر است قبل از اقدام به عمل جراحی حتما به یک متخصص و جراح گوش، حلق و بینی مراجعه و مشاوره های لازم را دریافت کرد تا بتوان بهترین و درست ترین تصمیم را گرفت.

جراحی بینی استخوانی چقدر طول می کشد؟

بسته به تغییراتی که در ساختار بینی ایجاد می شود، مدت زمان جراحی بینی استخوانی متغیر است. به طور معمول، مدت زمان جراحی بینی های استخوانی حدود 2 الی 3 ساعت می باشد. چنانچه فرد بعد از جراحی بینی مشکلی نداشته باشد، بعد از عمل جراحی بینی و رسیدن به وضعیت نرمال ترخصی خواهد شد.

مراقبت های پس از جراحی بینی استخوانی

توجه
مراقبت-های-بعد-از-جراحی-بینی-استخوانی

  • نحوه خوابیدن پس از جراحی بینی استخوانی، باید به گونه ای باشد که شخص در زمان استراحت دو بالش زیر سر قرار دهد، قرار دادن دو بالش زیر سر سبب کاهش تورم بینی می شود.
  • شخص باید در هفته های اول پس از جراحی بینی از غذاهای نرم استفاده نماید، نباید در هفته های اول غذاهای سخت استفاده کرد.
  • پس از برداشتن گچ بینی شخص باید چسب زدن به بینی را انجام دهد در هفته های اول پس از جراحی بینی نیاز است که شخص برای حالت بهتر بینی چسب زدن را حداقل به مدت سه ماه انجام دهد.
  • شخص باید از تماس با آفتاب و نور خورشید اجتناب نماید، زیرا نور خورشید و آفتاب شدید تشدید تورم های روی بینی می شود.
  • انجام فعالیت های ورزشی بعد از جراحی بینی ممنوع است و بیمار باید تا حداقل یک هفته از انجام آن خودداری نماید.
  • پس از جراحی بینی شخص مسکن های را که پزشک تجویز نموده است را باید به موقع مصرف نماید.
  • شخص باید در هفته های اول برای پیشگیری از گرفتگی بینی شست و شوی بینی را انجام دهد.
  • پس از جراحی بینی توصیه می شود که در هفته های اول آب میوه های تازه به خصوص آناناس استفاده نماید تا ورم بینی کاهش یابد.
  • پس از جراحی بینی شخص باید پس از استحمام بلافاصله چسب زدن به بینی را انجام دهد تا ورم ها و التهاب بینی سریع تر کاهش یابد.
  • نیاز است شخص پس از جراحی بینی در هفته های اول به مطب پزشک مراجعه نماید تا جراح بینی چسب زدن را انجام دهد.
  • پس از جراحی بینی باید از فین کردن پرهیز نمایید، همچنین به دلیل وجود نیکوتین در سیگار باید از مصرف سیگار و دخانیات اجتناب نماید، مصرف و استعمال سیگار و دخانیات سبب اختلال در روند بهبودی و ایجاد اختلال در روند بهبودی بینی می شود.
  • پس از جراحی زیبایی بینی نباید شخص به شکل خودسرانه بینی را ماساژ دهد، بلکه در مواقعی که نیاز است جراح بینی این کار را انجام می دهد معمولا بینی های گوشتی که روند بهبودی آنها خوب نبوده است جراح بینی ماساژ بینی را برای کاهش ورم های بینی انجام می دهد.
  • تزریق آمپول به بینی نیز در اغلب موارد جهت بینی های گوشتی انجام می شود، این کار نیز جهت مقابله با ورم بینی است.

ظاهر بینی استخوانی

افرادی که دارای بینی استخوانی یا اصطلاحا بینی غضروفی هستند، دارای پوست نازک و بینی غضروفی با ساختاری محکم هستند. این افراد اغلب از قوز روی بینی خود شاکی هستند. از این رو افرادی که:

  • بر روی بینیشان قوز دارند.
  • نوک بینی پهن و گردی دارند.
  • سوراخ های بینی با هم تقارن ندارند.
  • انحراف تیغه میانی بینی دارند.

بهترین گزینه برای انجام جراحی بینی استخوانی هستند.

در جراحی بینی استخوانی، جراح باید موارد زیر را در نظر بگیرد:

  • فرم بینی
  • میزان ضخامت بینی
  • تغییر شکل تیغه میانی بینی
  • برآمدگی و قوز بینی
  • اندازه بینی

در طول جراحی بینی استخوانی، تمامی اقدامات و تغییرات بر روی استخوان و غضروف صورت می گیرد و پوست از طریق شکاف ها و برش هایی از غضروف جدا می شود. در نتیجه، در این جراحی میزان الاستیسیته و خاصیت ارتجاعی پوست بیمار بسیار اهمیت دارد، چرا که اقدامی بر روی پوست انجام نخواهد شد.

آیا امکان بازگشت بینی استخوانی وجود دارد؟

احتمال بازگشت بینی استخوانی بسیار کم است، اما این امر به میزان مهارت و دانش جراح بستگی دارد. زیرا کوچک ترین ناهمواری و یا تغییر شکل بر روی غضروف و پوست نازک این بیماران، به راحتی قابل رویت خواهد بود. از این رو، جراحی بینی استخوانی به دقت و ظرافت بیشتری نیاز دارد.

بیمارانی که بینی استخوانی دارند، بیشتر انتظار داشتن بینی زیبا، طبیعی و یا فانتزی را خواهند داشت. این نکته را نیز باید در نظر داشت که، انتخاب فرم بینی باید به گونه ای باشد که تناسب و هماهنگی بینی با سایر اجزای صورت حفظ شود. در طول جلسات مشاوره، جراح، بینی شما را از تمامی جهات و زوایا بررسی می کند و در نهایت تصمیم گرفته می شود که کدام نوع بینی برای شما مناسب تر خواهد بود.

بیهوشی جراحی بینی استخوانی بصورت عمومی یا موضعی انجام می گیرد و بیماران هیچ دردی را در زمان جراحی حس نخواهند کرد.

میزان موفقیت در جراحی بینی استخوانی

قدم اول برای داشتن نتایج جراحی بینی موفق، انتخاب یک جراح متبحر و مجرب است. پس برای انجام عمل زیبایی بینی حتما به دنبال بهترین جراح زیبایی بینی در منطقه خود و حتی مناطق افراد باشید. البته این را نیز باید در نظر بگیرید که دید شما نسبت به عمل بینی باید یک دید واقع گرایانه و منطقی باشد تا بتوانید نسبت به نتیجه نهایی انتظارات نامعقول نداشته باشید.نازک بودن پوست در بینی های استخوانی می تواند هم یک ویژگی مثبت باشد هم منفی. از این نظر که تغییرات ایجاد شده بر روی استخوان و غضروف بینی کاملا مشهود و قابل دید است یک نکته مثبت به شمار می رود، اما از این لحاظ که به خاطر همین نازکی پوست می تواند حتی کوچکترین خطای احتمالی از سمت جراح زیبایی را نیز نمایان کند که این یک نکته منفی می باشد. بنابراین، همانطور که می بینید انتخاب جراح زیبایی بینی با مهارت بالا و رعایت نکات مهم بعد از جراحی بینی برای داشتن یک نتیجه مطلوب و قابل قبول بسیار حائز اهمیت است.

در عکس روبرو رضایتمندی بیمار از عمل جراحی بینی استخوانی توسط دکتر علی طاهری نیا که سه سال از مدت آن گذشته است را می توانید مشاهده نمایید:

رضایتمندی-بیمار-از-عمل-جراحی-بینی

عوارض عمل بینی استخوانی

از عوارض جراحی بینی استخوانی می توان موارد ذیل را نام برد:

  • خونریزی بعد از اتمام جراحی رینوپلاستی بینی استخوانی
  • حساسیت به داروی بیهوشی بعد از تزریق جهت انجام عمل بینی استخوانی
  • اختلال در تنفس از بینی خصوصا در زمان خواب
  • آپنه خواب به دلیل اختلال در مجرای تنفسی بینی بعد از جراحی بینی استخوانی
  • ایجاد سوراخ در سپتون (آسیب به تیغه بینی) در حین جراحی بینی استخوانی
  • آسیب به حس بویایی در عمل بینی استخوانی

خاتمه

در این مقاله، ما به بررسی جراحی بینی استخوانی پرداختیم و اهمیت آن را در بهبود برخی مشکلات تنفسی و ظاهری بینی تأکید کردیم. نتایج این تحقیق نشان می‌دهند که جراحی بینی استخوانی نسبت به روش‌های دیگر قابلیت بازیابی سریع‌تریدارد و در صورت حاذق بودن جراح، عوارضی با خود به همراه نخواهد داشت. همچنین، تأثیر این جراحی بر کیفیت زندگی و رضایت بیماران نیز به‌طور قابل توجهی بالاست. اما در هر صورت، قبل از تصمیم‌گیری برای این نوع جراحی، مشاوره دقیق با متخصص گوش و حلق و بینی و بررسی وضعیت فرد توصیه می‌شود. برای مشاوره رایگان می توانید با مطب دکتر علی طاهری نیا با شماره تماس بگیرید.

سوالات متداول جراحی بینی استخوانی

دکتر علی طاهری نیا

دکتر علی طاهری نیا

دکتر علی طاهری نیا متولد ۱۳۵۶ تهران، فارغ التحصیل پزشکی عمومی درسال ۸۳ از دانشگاه علوم پزشکی ایران و فارغ التحصیل سال ۹۱ در رشته تخصصی گوش، حلق و بینی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشند. ایشان عضو انجمن جراحان گوش، حلق و بینی ایران هستند و بیشتر در کنگره های مرتبط با رشته تخصصی از جمله کنگره های بین المللی راینولوژی ایران شرکت نموده اند.
برچسب ها:
مقالات مرتبط
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

2 دیدگاه ها
  1. دیانا

    هزینه جراحی بینی استخوانی بیشتر است یا گوشتی؟

    پاسخ
    • drtaherinia

      هیچ گونه تفاوتی ندارد و هزینه را بیمار و پزشک با هم به توافق می رسند.

      پاسخ
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *